Even over onsOver ons

De kwaliteit en service van Springkussen verhuur Asten – Someren:
Om u kwaliteit, veiligheid en plezier te kunnen bieden maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteit. Enkel met het beste van het beste kunnen wij u de garantie geven dat er optimaal gebruik van gemaakt kan worden. Onze springkussens en stormbanen zijn dan ook gekeurd en gecertificeerd, hiermee voldoen ze aan alle bekende veiligheidseisen. Met dit keurmerk zijn we dan ook een erkend springkussen verhuur bedrijf en daar zijn we trots op!

We hebben voor ieder wel wat:
Een zeskamp, buurtfeest, vriendendag, communiefeest of een andere activiteit. We hebben altijd wel iets leuks wat deze dag geheel compleet maakt. Dit zowel voor particulieren als verenigingen, stichtingen of bedrijven. In alle opzichten krijgt u van ons eerlijk advies, geef dan ook gerust een belletje.

We staat altijd voor u klaar:
Hopelijk kunnen we binnenkort ook u helpen met het organiseren van een zeskamp, het huren van een springkussen, abraham, sarah of het adviseren van een complete activiteit!

 • Betalen per pin

   Jazeker, dat is GRATIS mogelijk met ons mobiel pinautomaat.

 • mooi weer garantie

   Ook wij snappen dat er bij slecht weer géén optimaal gebruik gemaakt kan worden van een springkussen. Daarom hanteren wij een goed weer garantie en kan er dus bij slechte weersomstandigheden kosteloos geannuleerd worden. Dit geld niet voor andere producten, vraag naar de voorwaarden…

 • Beste service

   Een springkussens, stormbaan of tafel huren is natuurlijk zo gedaan. Maar wat nou als er onverwachts iets zou zijn, wat dan? Nou, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Sterker nog, u krijgt van ons een speciaal nummer waardoor u ons altijd kunt bereiken!

 • Veiligheid gegarandeerd

   Bij ons staat veiligheid, kwaliteit en plezier voorop. Wij verhuren dan ook enkel springkussens met keuringscertificaat. Dit betekend dat al onze springkussens en stormbanen erkend zijn met de juiste papieren.

Waarom Springkussenverhuur asten-somerenOnze Voordelen

Daarom bent u bij ons nou precies aan het juiste adres!